Wat is een whirlpool?

Wat is een whirlpool? Een whirlpool is een type bad dat gebruikt wordt voor ontspanning, massage en therapie. Het wordt ook wel een bubbelbad of jacuzzi genoemd. Whirlpools zijn ontworpen om meerdere mensen tegelijk te kunnen huisvesten en zijn vaak te vinden in wellnesscentra, kuuroorden, hotels en luxe huizen.

Whirlpools zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder acryl, fiberglas en hout. Acryl whirlpools zijn populair omdat ze duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en aantrekkelijk zijn. Fiberglas whirlpools zijn lichter en goedkoper dan acryl whirlpools, maar ze zijn minder duurzaam en minder aantrekkelijk.

Whirlpools werken door middel van waterstralen die een bubbelend, masserend effect creëren. Deze waterstralen worden gegenereerd door een pomp die water door de jets perst. Sommige modellen hebben verschillende soorten jets, waaronder massagejets en luchtjets, die een mix van water en lucht creëren voor een intensere massage. Whirlpools hebben vaak ook verwarmingssystemen om het water op een constante temperatuur te houden.

Wat is een whirlpool?

FAQ – Wat is een whirlpool?

× Kan ik u helpen?