Solo ligbaden

 • 17% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €726,00.Huidige prijs is: €599,00.
 • 22% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €899,00.Huidige prijs is: €699,00.
 • 17% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €726,00.Huidige prijs is: €599,00.
 • 22% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €899,00.Huidige prijs is: €699,00.
 • 15% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.999,00.Huidige prijs is: €1.694,00.

De ultieme ontspanning met Solo ligbaden: Een diepe duik in comfort en stijl

Solo ligbaden: Het kiezen van het juiste ligbad is cruciaal voor het creëren van een ontspannende en functionele badkamer. Bij Whirlpool Expert in Lemmer begrijpen we dat die keuze vaak neerkomt op een afweging tussen ruimte, comfort en stijl. Voor wie de voorkeur geeft aan een persoonlijk rustmoment, bieden solo ligbaden de perfecte oplossing. Deze baden combineren luxe, comfort en een efficiënt gebruik van ruimte, waardoor ze ideaal zijn voor zowel kleine als ruime badkamers.

Wat zijn Solo ligbaden?

Solo ligbaden zijn ontworpen voor individueel gebruik, waarbij de focus ligt op het bieden van een luxueuze en ontspannende ervaring. Ze zijn kleiner dan duobaden en hebben de afvoer vaak aan een van de zijkanten, in tegenstelling tot duobaden waar de afvoer in het midden zit. Deze plaatsing benadrukt het solitaire gebruik en zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van uw bad, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van comfort en ruimte.

Voordelen van Solo ligbaden

Het kiezen voor een solo ligbad brengt verschillende voordelen met zich mee:

 • Persoonlijke ontspanning: In een solo ligbad kunt u ongestoord ontspannen, zonder de ruimte te moeten delen.
 • Ruimtebesparing: Door hun compactere formaat zijn solo ligbaden ideaal voor kleinere badkamers.
 • Energie- en waterbesparing: Kleinere baden betekenen minder waterverbruik en sneller opwarmen, wat zowel energie als kosten bespaart.
 • Designvariëteit: Solo ligbaden komen in vele stijlen en afwerkingen, passend bij elke badkamerinrichting.

Designopties en materialen

Bij Whirlpool Expert vinden we het belangrijk dat een bad niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek van uw badkamer. Onze solo ligbaden zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals acryl, gietijzer, en versterkt glasvezel, elk met unieke eigenschappen die passen bij verschillende designvoorkeuren en budgetten. De vormgeving varieert van klassiek ovaal tot modern rechthoekig, elk ontworpen om een statement te maken in uw badkamer.

Luxe aanpassingen: Whirlpoolsystemen

Voor wie een stap verder wil gaan in luxe, bieden we de mogelijkheid om een whirlpoolsysteem in uw solo ligbad te integreren. Deze systemen, op maat gemaakt voor elk bad, voegen een extra laag van ontspanning toe door middel van massagejets die helpen bij het verlichten van spierspanning en het bevorderen van ontspanning.

Installatie en onderhoud

De installatie van een solo ligbad kan eenvoudig zelf worden uitgevoerd, maar voor een naadloze en professionele afwerking kunt u ook gebruik maken van onze installatieservice. Onze experts zorgen ervoor dat uw nieuwe bad perfect past en volledig functioneel is. Wat betreft onderhoud, de materialen die we gebruiken voor onze baden zijn gekozen om hun duurzaamheid en gemak in onderhoud, zodat uw bad er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Persoonlijke service en advies

Bij Whirlpool Expert geloven we in een persoonlijke benadering. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor uw specifieke situatie, van de selectie van het bad tot de optimale plaatsing in uw badkamer. Wij nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, zodat we u het beste kunnen helpen bij het maken van een keuze waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Duurzaamheid en kwaliteitsgarantie

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze solo ligbaden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook lang meegaan. Dit betekent minder vervanging en minder afval, wat bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast bieden wij uitgebreide garanties op onze baden en installaties, waardoor u verzekerd bent van langdurig gebruik en genot.

Whirlpool Expert

Een solo ligbad van Whirlpool Expert is meer dan alleen een bad; het is een investering in uw welzijn. Het biedt een privé toevluchtsoord waar u kunt ontspannen en revitaliseren, ver weg van de drukte van het dagelijks leven. Bezoek ons in Lemmer of neem contact op via onze website voor meer informatie over hoe onze solo ligbaden uw badkamer en uw leven kunnen transformeren. Kies voor luxe, comfort, en stijl met een solo ligbad van Whirlpool Expert. Gun uzelf de luxe die u verdient.

Solo Ligbaden

Solo ligbaden

× Kan ik u helpen?