Duo baden

miami 190x90x55 ergonomisch bad
 • 58% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €943,00.Huidige prijs is: €399,00.
 • 28% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €899,00.
 • 30% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.499,00.Huidige prijs is: €1.749,00.
 • 30% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.499,00.Huidige prijs is: €1.749,00.
 • 30% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €999,00.Huidige prijs is: €699,00.
 • 50% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €3.600,00.Huidige prijs is: €1.800,00.
 • 786,00
 • 859,00
 • 25% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.331,00.Huidige prijs is: €999,00.
 • 29% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.400,00.Huidige prijs is: €999,00.

Duo baden: Perfect voor ontspanning met twee

Duo baden: Bent u op zoek naar een manier om samen met uw partner of geliefde thuis te ontspannen? Overweeg dan de installatie van een duo ligbad. Bij Whirlpool Expert in Lemmer hebben we een breed assortiment aan Duo baden die perfect zijn voor koppels die samen willen genieten van luxe en comfort. In dit artikel duiken we dieper in de voordelen van Duo baden, de beschikbare opties en hoe deze uw badervaring kunnen transformeren.

Wat zijn Duo baden?

Duo baden, ook bekend als tweepersoonsbaden, zijn ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan twee personen. Deze baden zijn ruimer dan solo ligbaden en hebben de afvoer strategisch in het midden geplaatst. Dit ontwerp zorgt ervoor dat beide gebruikers gemakkelijk en comfortabel kunnen ontspannen zonder ongemak over waterafvoer of ruimtegebrek.

De voordelen van een Duo ligbad

Een duo ligbad biedt verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor koppels:

 • Samen ontspannen: De mogelijkheid om samen te ontspannen in een comfortabele setting versterkt de band en biedt een heerlijk einde van een lange dag.
 • Meer ruimte: Met meer ruimte dan een solo ligbad, bieden Duo baden een comfortabele ervaring zonder dat men zich beperkt voelt.
 • Water- en energie-efficiëntie: Ondanks hun grotere omvang zijn moderne Duo baden ontworpen om water- en energiezuinig te zijn, dankzij efficiënte afvoer- en isolatietechnologieën.
 • Verhoogde woningwaarde: Een duo ligbad is een aantrekkelijke feature voor potentiële kopers mocht u besluiten uw woning in de toekomst te verkopen.

Kiezen voor het juiste Duo ligbad

Bij de keuze voor een duo ligbad zijn er verschillende aspecten om te overwegen:

 • Grootte en vorm: Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer, kunt u kiezen uit verschillende maten en vormen. Bij Whirlpool Expert bieden we zowel kleine als grote Duo baden aan.
 • Materiaal: De keuze van het materiaal beïnvloedt zowel de uitstraling als het onderhoud van het bad. Populaire materialen zijn acryl en gietijzer, die beide duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn.
 • Extra functies: Overweeg extra luxe functies zoals whirlpoolsystemen die op maat kunnen worden ingebouwd. Deze systemen bieden niet alleen een extra ontspanningselement, maar kunnen ook therapeutische voordelen bieden zoals spierontspanning.

Whirlpoolsystemen: Een Toegevoegde Luxe

Een van de meest populaire upgrades voor Duo baden bij Whirlpool Expert is het op maat ingebouwde whirlpoolsysteem. Deze systemen bieden een verfijnde touch van luxe, perfect voor diegenen die het spa-gevoel thuis willen nabootsen. Met verschillende instelbare jets kunnen gebruikers hun badervaring personaliseren voor maximale ontspanning en comfort.

Installatie en Onderhoud

De installatie van een duo ligbad kan complexer zijn dan die van een solo ligbad vanwege de grotere afmetingen en het extra gewicht. Ons team van professionele installateurs bij Whirlpool Expert zorgt voor een vlekkeloze installatie, van de levering tot de uiteindelijke afwerking. Wat betreft onderhoud, onze baden zijn ontworpen om gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat u meer tijd kunt besteden aan ontspannen en minder aan schoonmaken.

Persoonlijk advies en service

Bij Whirlpool Expert waarderen we elk van onze klanten en streven we ernaar om persoonlijk advies en ondersteuning te bieden bij elke stap. Van het kiezen van het perfecte duo ligbad tot de installatie en het onderhoud, ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en te zorgen dat u de beste keuze maakt voor uw behoeften.

Whirlpool Expert

Of u nu een nieuw huis inricht of uw bestaande badkamer wilt upgraden, een duo ligbad van Whirlpool Expert is een uitstekende investering. Met ruime ontwerpopties, aanpasbare functies zoals whirlpoolsystemen, en de garantie van topkwaliteit en service, zorgt een duo ligbad voor een ongeëvenaarde badervaring. Bezoek ons vandaag nog in Lemmer of neem contact op via onze website om te ontdekken hoe een duo ligbad uw levenskwaliteit thuis kan verhogen.

Duo baden

Duo baden

× Kan ik u helpen?