Verzendkosten en afhandelingskosten

Verzendkosten

Alle verzendkosten komen automatisch in het winkelmandje na bestelling.

Woont u in het buitenland, dan kunnen we hier van afwijken. Neem in dit geval contact op met Whirlpoolexpert via info@whirlpoolexpert.com of 0031(0)514-569405.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 48 uur na levering. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, stuurt u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en in de originele verpakking aan Whirlpoolexpert.com terug, conform de door Whirlpoolexpert.com verstrekte instructies.

Het is niet mogelijk om producten te retourneren in het geval een product speciaal voor u besteld en/of geproduceerd is en/of in de showroom is gekocht.Alle baden & Whirlpools zijn allemaal speciaal bestelde producten, en kunnen niet retour.

Indien u uw producten wenst te retourneren komen de kosten van de retourzending voor uw rekening. Eventuele schade welke ontstaat tijdens de retourzending zijn voor rekening van de klant. Indien u een bedrag betaald heeft, zal Whirlpoolexpert.com het bedrag binnen 30 dagen na retourontvangst van het product(en) aan de klant terugbetalen.

Whirlpoolexpert.com behoeft alleen retouren te accepteren die:

  • Geheel compleet in de originele staat en in de originele, onbeschadigde verpakking zijn.
  • Ongebruikt en schoon zijn.
  • Niet gemonteerd en/of ingebouwd zijn geweest.
  • en waarvan de montagematerialen, meegeleverde accessoires en handleidingen aanwezig zijn.

Retourkosten zijn:

Vrijstaande baden, ligbaden, vrijstaande whirlpoolbaden:

Whirlpools, stoomcabines en sauna’s:

€95,-

€95,-

Bij levering op één van de waddeneilanden zal aan de hand van het volume en gewicht van de zending een extra bedrag in rekening worden gebracht.

De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (naar de 1e verdieping) moet voorzien. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

U dient het geleverde product(en) direct bij levering te controleren op zichtbare gebreken en/of het geleverde overeenstemt met de orderbevestiging.
Reclames over zichtbare gebreken en/of leveringen, die niet overeenstemmen met de orderbevestiging dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering schriftelijk aan Whirlpoolexpert.com te melden. Meldingen buiten deze termijn zullen niet in behandeling worden genomen.

× Kan ik u helpen?