Ligbaden

bad subway 180x80 UBA180SUB2V-01
 • 1.998,002.945,00
 • 17% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €726,00.Huidige prijs is: €599,00.
 • 22% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €899,00.Huidige prijs is: €699,00.
 • 17% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €726,00.Huidige prijs is: €599,00.
 • 22% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €899,00.Huidige prijs is: €699,00.
 • 58% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €943,00.Huidige prijs is: €399,00.
 • 28% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €899,00.
 • 33% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.250,00.Huidige prijs is: €1.499,00.
 • 50% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.800,00.Huidige prijs is: €1.400,00.
 • 50% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €299,00.
 • 2.665,00

Ontdek de perfecte ligbaden voor uw badkamer bij Whirlpool Expert in Lemmer

Ligbaden: In de zoektocht naar het ideale ligbad komt u voor vele keuzes te staan. Bij Whirlpool Expert in Lemmer begrijpen we dat elk huis en elke gebruiker uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan ligbaden aan, van solo- en duo-ligbaden tot gespecialiseerde whirlpools en ruimtebesparende modellen. Ontdek welk bad het beste past bij uw ruimte, behoeften en stijlvoorkeuren.

Solobaden en Duo-ligbaden

Voor degenen die de voorkeur geven aan een persoonlijke ontspanning bieden onze solobaden de perfecte escape na een lange dag. Solo-ligbaden zijn compact en efficiënt, ideaal voor kleinere badkamers. Voor koppels of diegenen die graag samen ontspannen, zijn onze duo-ligbaden een uitstekende keuze. Deze baden zijn breder en ontworpen om comfortabel ruimte te bieden aan twee personen, met de afvoer strategisch geplaatst in het midden van het bad.

Whirlpools: Een vleugje luxe

Voor een extra vleugje luxe, overweeg onze whirlpoolbaden. Deze baden zijn uitgerust met jets die een rustgevende massage bieden, perfect voor het verminderen van stress en het ontspannen van gespannen spieren. Whirlpoolbaden zijn beschikbaar in zowel solo- als duo-formaten, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor elke gebruiker die het spa-gevoel in eigen huis wil halen.

Speciale ligbaden

Bij Whirlpool Expert bieden we ook een reeks speciale ligbaden aan die ontworpen zijn voor specifieke behoeften en ruimtes:

 • Back to Wall Baden: Ideaal voor diegenen die een naadloze integratie met de badkamerwand wensen.
 • Douchebaden: Deze hybride opties zijn perfect voor badkamers waar ruimte beperkt is, en combineren het nut van een douche met het comfort van een bad.
 • Hoekbaden: Een elegante oplossing die de hoeken van uw badkamer benut, ideaal voor ongebruikelijke of beperkte ruimtelayouts.
 • Vrijstaande Baden: Voor een statement stuk in uw badkamer, bieden vrijstaande baden ongeëvenaarde stijl en luxe.

Design en functionaliteit

Elk ligbad in ons assortiment is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. Materialen zoals hoogwaardig acryl en versterkt fiberglas zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, terwijl de moderne en klassieke designs ervoor zorgen dat er een bad is dat bij elke badkamerstijl past. Of u nu kiest voor een minimalistisch ronde bad of een elegant zeshoek bad, elk model biedt zowel visuele aantrekkingskracht als praktische bruikbaarheid.

Installatie en onderhoud

De installatie van een nieuw ligbad kan een ingrijpend project zijn, maar bij Whirlpool Expert zorgen we ervoor dat dit proces soepel verloopt. Ons team van ervaren professionals biedt volledige installatiediensten en advies om te zorgen dat uw nieuwe bad perfect past en functioneert. Bovendien zijn onze baden ontworpen voor eenvoudig onderhoud, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan schoonmaken.

Kies Whirlpool Expert voor uw badkamerspecialist

Als u overweegt om uw badkamer te renoveren of een nieuw ligbad te installeren, kom dan naar Whirlpool Expert in Lemmer. Onze uitgebreide collectie van ligbaden, van solobaden tot complexe whirlpools en alles daartussenin, zorgt ervoor dat u het perfecte bad vindt dat niet alleen aan uw functionele eisen voldoet, maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom om meer te leren over onze producten en hoe deze uw badkamer kunnen transformeren. Kies voor Whirlpool Expert en ervaar de ultieme combinatie van luxe, comfort en stijl. Gun uzelf de badkamer van uw dromen met een ligbad dat perfect bij u past.

Ligbaden

× Kan ik u helpen?