Indoor Whirlpools

 • 30% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.499,00.Huidige prijs is: €1.749,00.
 • 26% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €3.900,00.Huidige prijs is: €2.900,00.
 • 26% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €3.900,00.Huidige prijs is: €2.900,00.
 • 45% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €5.500,00.Huidige prijs is: €2.999,00.
 • 36% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €3.900,00.Huidige prijs is: €2.500,00.
 • 30% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.499,00.Huidige prijs is: €1.749,00.
 • 9% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.750,00.Huidige prijs is: €2.499,00.
 • 35% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.999,00.Huidige prijs is: €1.299,00.
 • 32% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €2.500,00.Huidige prijs is: €1.699,00.
 • 33% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.500,00.Huidige prijs is: €999,00.
 • 33% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €1.500,00.Huidige prijs is: €999,00.
 • 36% korting!
  Oorspronkelijke prijs was: €3.900,00.Huidige prijs is: €2.500,00.

Indoor Whirlpools: een luxe toevoeging aan je badkamer

Indoor Whirlpools: Een indoor whirlpool is niet zomaar een bad; het is een statement van luxe en comfort dat een alledaagse badkamer transformeert in een persoonlijke spa. De juiste whirlpool biedt niet alleen een plek voor ontspanning en herstel, maar fungeert ook als een centraal designelement in je huis. Met functies zoals hydro-jets, LED kleurentherapie en waterverwarming, combineert een indoor whirlpool geavanceerde technologie met ultiem comfort. Ontdek hoe je met deze kenmerken de perfecte thuis-spa ervaring kunt creëren.

De essentiële functies van een indoor whirlpool

Indoor Whirlpools: Bij de keuze voor een indoor whirlpool is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en functionaliteit van de onderdelen. Hier zijn enkele van de meest opvallende kenmerken die je moet overwegen:

Hydro-jets voor diepe ontspanning

Hydro-jets zijn ontworpen om water met hoge druk door kleine openingen te sturen, wat resulteert in een krachtige waterstroom die de spieren masseert en ontspant. Deze jets kunnen strategisch geplaatst worden om specifieke delen van het lichaam te targeten, zoals de rug, benen en voeten, waardoor ze ideaal zijn voor het verlichten van spierpijn en het stimuleren van de bloedsomloop.

Bodemjets: comfort van onderaf

Bodemjets bieden een unieke massage-ervaring door vanaf de bodem van de whirlpool lucht en water te spuiten. Deze functie is bijzonder effectief voor het ontspannen van de voeten en de onderste delen van het lichaam, waardoor een volledige lichaamsontspanning wordt bevorderd.

Traploze luchtregelknop en tiptoetsbediening

De traploze luchtregelknop maakt het mogelijk de intensiteit van de jets aan te passen voor een persoonlijke spa-ervaring. Gecombineerd met een ovalen display met tiptoetsbediening, biedt het eenvoudige aanpassingen van de instellingen zoals temperatuur, jet-intensiteit en verlichting.

Verbeterde technologie voor maximaal comfort

Een indoor whirlpool gaat niet alleen over water; het is ook uitgerust met technologie die de gebruikservaring verbetert:

Nablaasfunctie en pulsatie op bodemsysteem

De nablaasfunctie helpt om het systeem droog te blazen na gebruik, wat helpt de vorming van schimmel en bacteriën te voorkomen. De pulsatie op het bodemsysteem biedt een zachte, ritmische massage die helpt bij het ontspannen van de spieren en het verbeteren van de bloedsomloop.

Overloopvulcombi

Een overloopvulcombi is een geïntegreerd systeem dat helpt om het waterpeil te reguleren en te voorkomen dat het water overloopt. Dit systeem zorgt ervoor dat je whirlpool nooit te vol raakt en vermindert de kans op wateroverlast.

Licht je stemming met led verlichting van je indoor Whirlpools

Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer:

Led verlichting wit en led kleurentherapie

LED verlichting in wit biedt een heldere, schone gloed die ideaal is voor lezen of ontspannen. LED kleurentherapie gebruikt verschillende kleuren om verschillende stemmingen en sensaties te creëren, wat kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algemene welzijn.

Waterverwarming: altijd het perfecte bad

Waterverwarming is een onmisbare functie in elke indoor whirlpool. Het stelt je in staat om de temperatuur van het water naar wens aan te passen, waardoor je altijd kunt genieten van een warm, ontspannend bad, ongeacht het seizoen of de buitentemperatuur.

 

 

Whirlpool expert in Lemmer: jouw specialist voor indoor Whirlpools

Indoor Whirlpools: Wanneer je denkt aan een whirlpool voor je badkamer, dan is kwaliteit, maatwerk en ervaring van groot belang. Whirlpool Expert, gevestigd in Lemmer, Friesland, is al meer dan 20 jaar de toonaangevende leverancier van luxe whirlpools en baden. Met een diepe expertise in zowel binnen als op maat gemaakte whirlpools, bieden wij oplossingen die perfect passen bij jouw wensen en de ruimte van je badkamer.

Ontdek de mogelijkheden van een whirlpool

Het toevoegen van een whirlpool aan je huis brengt meer dan alleen een luxe badervaring; het biedt een plek van ontspanning en wellness binnen de comfort van je eigen huis. Bij Whirlpool Expert begrijpen we dat iedereen unieke voorkeuren en behoeften heeft. Daarom bieden we gepersonaliseerde consultaties aan om ervoor te zorgen dat jouw whirlpool perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

Whirlpool op maat: een unieke spa ervaring

Geen enkele badkamer is hetzelfde, en daarom is het op maat maken van jouw whirlpool essentieel voor het maximaliseren van comfort en stijl. Onze experts in Lemmer werken nauw samen met jou om een whirlpool te creëren die niet alleen voldoet aan je therapeutische behoeften maar ook harmonieus integreert met de esthetiek van je badkamer. Of je nu op zoek bent naar een compacte whirlpool voor een kleine ruimte of een uitgebreide installatie met meerdere jets, wij kunnen het ontwerpen.

Jarenlange ervaring in whirlpools en baden

Indoor Whirlpools: Whirlpool Expert is trots op de uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit die we bieden. Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen en installeren van whirlpools en baden. Deze diepgaande kennis stelt ons in staat om niet alleen te voldoen aan de eisen van onze klanten maar deze ook te overtreffen.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij het selecteren van een whirlpool is het van cruciaal belang om een partner te kiezen die betrouwbaar en deskundig is. Whirlpool Expert staat bekend om onze betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van onze producten. Elk bad en whirlpool die we leveren, is gefabriceerd met hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Ons doel bij Whirlpool Expert is om elke klant volledig tevreden te stellen met hun nieuwe whirlpool. We nodigen je uit om Lemmer te bezoeken en persoonlijk de kwaliteit en het comfort van onze whirlpools te ervaren. Laat ons je gidsen naar de perfecte whirlpool die past bij jouw levensstijl en badkamer. Met Whirlpool Expert kies je voor een leven vol ontspanning en luxe.

Indoor Whirlpools

Indoor Whirlpools

× Kan ik u helpen?